Planning Online - Application Details

Planning Online last updated:19/02/2019

Planning Application Number: 36/14/00010

Parish/Town Council: Nether Stowey

Application Progress:

The box that is highlighted shows how the application is progressing. If the "Comments Welcome By" box is highlighted you can make a comment about the application.
Application Received
14/08/2014
Application Registered
14/08/2014
Comments Welcome By
13/09/2014
Application is Under Consideration
Application Decided
16/09/2014
Appeal Received
Appeal Decided
Type:
Full Planning Permission
Location:
16 Coleridge Road, Nether Stowey, Bridgwater, TA5 1NJ
Proposal:
Formation of access and parking
Case Officer:
Liam Evans
Registered Date:
14/08/2014
Applicant:
Mr G Every
Applicant Address:
16 Coleridge Road Nether Stowey Bridgwater TA5 1NJ
Agent:
Smith Gamblin
Agent Address:
26 Angel Crescent Bridgwater Somerset TA6 3EW
Consultation Start Date:
20/08/2014
Earliest Decision Date:
14/09/2014
Committee or Delegated:
Delegated
Committee Date:
Not Applicable
Decision:
Granted Permission
Decision Date:
16/09/2014
 Conditions and Reasons
1
The development hereby permitted shall be begun before the expiration of three years from the date of this permission. Reason: In accordance with the provisions of Section 91 of the Town and Country Planning Act, 1990 ( as amended by Section 51 of the Planning and Compulsory Purchase Act 2004).
2
The development hereby permitted shall be carried out in accordance with the approved plans listed in schedule A. Reason: For the avoidance of doubt and in the interests of proper planning.
3
The access hereby permitted shall not be brought into use until drop kerbs have been installed at the carriageway edge and a vehicle cross-over constructed across the footway fronting the site for the width of the access. Reason: In the interests of highway and pedestrian safety.
4
Within 9 months of the date of the access hereby permitted first being brought into use the landscaping/banks either side of the access of the access shall be laid to grass and retained as such thereafter. Reason: To ensure during construction any damage to the existing grass verge is made good, in the interests of visual amenity.